Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шумська ОТГ увійшла до списку обраних громад Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Дата: 08.06.2017 07:57
Кількість переглядів: 1113

Шумська об’єднання територіальна громада увійшла до списку обраних громад Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) весною 2017 року. Про це було оголошено під час Конференції Громад DOBRE «Сильні громади - незворотність реформи» у Києві 26-27 квітня.

Коротка інформація про Програму:

• Тривалість – 5 років

• Учасники – 75 ОТГ з усієї України

• Бюджет – 50 млн. доларів США

Основні напрямки Програми, за якими проводитиметься робота: стратегічне планування, місцевий економічний розвиток, надання послуг, вдосконалення механізмів залучення громадян, розбудова організаційної спроможності, розширення прав і можливостей жінок, комунікація, ІТ рішення, фінансова підтримка проектів на місцях.

07-го червня в залі засідань Шумської міської ради відбулась вступна зустріч із координатором Програми у Тернопільській області Олегом Проциком та експертом Західноукраїнського ресурсного центру Дмитром Якимцем, на якій присутні були старости сіл Шумської ОТГ, представники сільських громадських організацій, працівники виконавчого апарату міської ради, що співпрацюватимуть із експертами DOBRE.

Попереду – проведення бізнес-форумів, створення фонду місцевого економічного розвитку, тренінги не лише для працівників самоврядування, а й для тих жителів Шумської ОТГ, котрі мають бажання брати участь у розвитку своєї громади, розробка проектів для освоєння грантів Програми, тощо. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь