Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 07.05.2024 09:00
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

Шумська міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки

Конкурс відбудеться: 27 травня 2024 року о 10:00, в приміщенні малого залу Шумської міської ради за адресою: Тернопільська область, місто Шумськ, вулиця Українська, 59, каб. 321.

Конкурсний відбір проводиться щодо об’єкта комунального майна:

земельна ділянка площею 0,3000 га, кадастровий номер 6125882400:01:002:0181, яка розташована за межами населеного пункту села Вілія Кременецького району Тернопільської області

Цільове призначення земельної ділянки: для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової ціни продажу земельної ділянки комунальної власності.

Кінцевий термін подання документів: за чотири робочих дні включно до оголошеної дати проведення конкурсу.

Замовник: Шумська міська рада.

Підстава: рішення Шумської міської ради від 25 квітня 2024 року № 6302 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Стрибо».

До участі у конкурсі допускаються учасники, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель та діють на підставі кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок відповідно до вимог законів України «Про оцінку земель» та «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

На конкурс учасником подається конкурсна документація на об’єкт оцінки в запечатаному конверті, яка складається із наступних документів:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності;

- копія установчого документа учасника;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки, завірені їхніми особистими підписами;

- копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

- інформація про учасника (документ, який містить відомості про учасника щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з проведення експертної грошової  оцінки земельних ділянок).

Конкурсна пропозиція подається в запечатаному конверті, в якій зазначається строк виконання робіт (у календарних днях).

Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом та із врахуванням вартості рецензії на звіт про оцінку об’єкта.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

Телефон для довідок: (03558) 2 11 83.

Конкурсна комісія


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь