Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Щодо обслуговування водопостачанням

Дата: 03.07.2017 16:48
Кількість переглядів: 985

Фото без опису

 З 01 липня цього року  водопостачання в селах громади, які обслуговувало КДСП «Шумський райсількомунгосп» передано на обслуговування в КП «Шумськкомунсервіс» . На  баланс  прийнято      23      башти  Рожновського .  

В даний час проводиться  робота по заключенню      договорів  з населенням  на постачання води .

Треба сказати, що у 80% домогосподарств встановлені лічильники, що позитивно впливає на нарахування оплати за послугу.

Нарахування за користування водою проводиться по тарифах, які були затвердженні  сільськими радами у 2014 році.

 КП «Шумськкомунсервіс» оперативно реагує на  звернення щодо ліквідації проривів.  Тільки за останній тиждень ліквідовано прориви  в селах Кордишів, Тилявка, Потуторів, Бриків. В селі Угорськ проводиться капітальний ремонт із заміни водопровідної мережі, а це 300 погонних  метрів.

КП «Шумськкомунсервіс» має в наявності всю необхідну техніку та персонал для обслуговування наявних мереж. Крім того планується до кінця поточного року передані башти Рожновського обладнати системами автоматичного включення, що зменшить витрати електроенергії, забезпечить постійний тиск в водопровідних мережах, позитивно вплине на зменшення аварійних ситуацій.

Слід зазначити, що мешканці міста та сіл звертаються до  комунального підприємства  та міську раду  постійно в зручний для них час та поза межами особистого прийому, проте без уваги не залишається жодний мешканець, кожен отримує кваліфіковану допомогу у вирішенні нагальних питань, щодо надання житлово-комунальних послуг.

До відома громади  КП «Шумськкомунсервіс» та Шумською міською радою   постійно доводиться офіційна інформація, яка створюється в процесі поточної діяльності комунального підприємства. Доступ до публічної інформації здійснюється на принципах прозорості та відкритості і забезпечується шляхом систематичного та оперативного оприлюднення її в друкованих засобах масової інформації та в мережі Інтернет.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь