Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шановні працівники комунальної служби!

Дата: 17.03.2017 16:34
Кількість переглядів: 763

Фото без опису

Ваша праця нелегка і часто невдячна. Але саме ви дбаєте про те, щоб наші вулиці були чистими та охайними, незважаючи часом на безвідповідальне ставлення жителів, які викидають сміття де заманеться. З досвітку і допізна ви прибираєте, ремонтуєте, збираєте. Міська рада старається підтримувати КП «Шумськкомунсервіс», наскільки це можливо, виходячи з фінансових реалій, адже розуміємо, що від цього залежить, чи стануть наше місто, села громади цивілізованими, чистими, затишними і комфортними для життя та відпочинку.

Тож бажаю вам енергії, сили, наснаги працювати і пам’ятати – незважаючи на труднощі, ви робите добру і корисну справу. Зі святом усіх, хто трудиться в галузі житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, ветеранам. Досить символічно, що ваше свято випадає саме на пору весни і розквіту. Будемо вірити, що ми разом подолаємо всі негаразди і зробимо наше рідне місто справді гарним і затишним. Дякуючи всім за щоденну працю, бажаю міцного здоров’я, благополуччя та родинного затишку.

 

 Володимир ПЛЕТЮК,

 міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь