Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Щиро вітаємо працівників Шумського  управління з експлуатації газового господарства з професійним святом!

Дата: 13.09.2020 08:38
Кількість переглядів: 1496

Фото без опису

 

 

 Щиро вітаємо працівників Шумського  управління з експлуатації газового господарства "Шумськ-газ", а також працівників автозаправних станцій з професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

   Робота нафтовика та газовика – це важка праця, за якою стоять сотні тисяч людей.  Працівники галузі  завжди прагнуть дотримуватися високого професіоналізму та компетентності у своїй нелегкій праці, адже від їх самовідданості залежить стабільне та безперебійне забезпечення природнім газом усіх сфер соціальної та виробничої галузей.
   Шумське управління з експлуатації газового господарства "Шумськ - газ" – підприємство, завдяки якому стабільно забезпечується функціонування, завжди під контролем безпека використання природного газу в громаді. Своєю щоденною працею ви вселяєте впевненість у тому, що у наших оселях буде тепло і затишно.  Завдяки чіткому керівництву тут не лише професійно підходять до виконання роботи, а ще й є прикладом, та чи не єдиним господарством в області,  де ландшафт подвір’я  вражає вишуканістю, креативним оформленням та красою.

    Сердечно вітаю всіх, хто був відданий цій справі у минулому і працює зараз у газовій галузі і бажаю їм міцного здоров’я, впевнених успіхів і досягнень на професійній ниві, великого щастя та невгамовної енергії! Терпіння вам у роботі, професіоналізму, вдячних споживачів, затишку і добробуту у родинах.

 

З повагою,

міський голова Володимир Плетюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь