Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Представлення проекту «Сучасний простір «БібліоХаб» при бібліотеці у м. Шумськ»

Дата: 30.06.2020 10:37
Кількість переглядів: 2227

Фото без опису

Напередодні Дня Конституції України міська бібліотека громади приймала гостей.

У п’ятницю, 26 червня, випускниці Академії Жіночого Лідерства  спільно із Громадською організацією «Кордишівське перевесло» представили завершений реалізований проект «Сучасний простір «БібліоХаб» при бібліотеці у м. Шумськ», завдяки здобуттю гранту у конкурсі проектів від програми DOBRE та Українського жіночого фонду.

«Щиро радий, що активізуються громадські організації та об’єднуються ініціативні люди, яким важливо, щоб Шумська громада була комфортною для життя», – міський голова Володимир Плетюк.

«Перезавантаження» бібліотеки стало необхідним для задоволення сучасних потреб населення, оскільки читачеві не тільки потрібно будь-яке друковане видання. Також важлива атмосфера простору, доступність послуги та актуальність книг у поєднанні із вільним доступом до інтернету.

Бібліотека стала сучасним універсальним простором, який можна використовувати для дозвілля, навчання та відпочинку, який буде доступним для різних категорій населення. Тепер міська бібліотека – це багатофункціональність простору, мобільні меблі, сучасні книги та ігри. У цьому приміщенні можливо проводити тренінги, зустрічі з використанням технічних засобів (ноутбуками, проектором).

Шумська міська публічно-шкільна бібліотека чекає на вас: м. Шумськ, вул. Українська 32-в (другий поверх у приміщенні пришкільного гуртожитку). Графік роботи: понеділок-четвер 8.00-17.00, п’ятниця – 8.00-16.00, обідня перерва 13.00-14.00. Директор: Богомол Інна Іовівна. Контактний телефон: 0976169618.

Захід відбувся в рамках реалізації проекту «Сучасний простір «БібліоХаб» при бібліотеці у м. Шумськ», що виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Шумська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)». 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь