Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2019 09:22
Кількість переглядів: 678

 

Шановні жителі Шумської громади!

Сердечно вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

  Це довгоочікувані, світлі та найулюбленіші з дитинства свята, з якими пов’язані найтепліші спогади та найкращі сподівання. 2019 рік був для Шумської громади ювілейним, емоційним та незвичним. Він дарував нам радість зустрічей та відкриттів, новий життєвий і професійний досвід, були складнощі та  перемоги, виникали проблеми, які разом ми успішно долали. Своєю наполегливою роботою всі ми робили усе, аби наше місто було гарним та затишним.

  Дякую усім, хто своїм талантом, мудрістю та невтомною працею творив історію нашої громади протягом року, хто забезпечував його життєдіяльність та безперебійну роботу підприємств, установ та організацій. Сподіваюсь, що наступний рік буде успішнішим і радуватиме нас новими здобутками  та звершеннями.

  Напередодні новорічних свят прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково збудеться. Нехай усе те, що ви загадаєте в новорічну ніч, обов’язково здійсниться у найближчому майбутньому. Нехай Новий рік прийде до кожної оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, світло новорічних вогнів зігріває ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця вірою у кращий завтрашній день.

  Бажаю, щоб Новий рік став для кожного з нас роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, єдності територій, соціально-економічного зростання, роком, в якому в Україні запанує довгоочікуваний мир.

Веселих та радісних свят, дорогі земляки!

 

З повагою

міський голова Володимир Плетюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь