Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Громадські слухання у форматі «Спілкування з владою за кавою»

Дата: 13.09.2019 15:14
Кількість переглядів: 1147

Фото без опису

 

Шумська міська рада упродовж тижня вдруге провела громадські слухання у форматі «Спілкування з владою за кавою». До обговорення запрошено підопічних відділення денного перебування КУ «Центр надання соціальних послуг» міської ради (завідувач відділення – Хрищук Іванна), за сприяння директора Центру Петрук Світлани.

До обговорення винесено питання щодо формування графіків вивозу сміття з індивідуальних контейнерів; поводження із твердими побутовими відходами. Проте, підопічні відділення були зацікавлені у різних аспектах життєдіяльності Шумської громади. Запитання до міського голови Володимира Плетюка були різноманітні: - благоустрій окремих вулиць Шумська та громади загалом; - дороги; - освітлення населених пунктів; - реалізація проектів.

Окрім того, міський голова розказав учасникам заходу про співробітництво із міжнародними проектами, формування бюджету та видатки, розповів про майбутні плани та ідеї для розвитку громади. Захід проходив насичено інформативно та емоційно. Такий формат проведення став корисним усім учасникам заходу, оскільки було поєднання обміну досвіду, ідей та думок. Наприкінці заходу Володимир Плетюк привітав Олексюк Ірину (жительку с. Онишківці) із ювілеєм.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь