Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася зустріч із координаторами проекту «Надання соціальних послуг в громаді» (від Японського фонду соціального розвитку)

Дата: 17.08.2019 12:48
Кількість переглядів: 1017

Фото без опису

 

 

У суботу, 17 серпня 2019 року, Шумська громада приймала важливих гостей – координаторів Проекту «Надання соціальних послуг в громаді» (від Японського фонду соціального розвитку).

Стефанова Оксана – керівник Проекту консультаційної компанії – ознайомила присутніх із етапами впровадження Проекту. Для участі в проекті обирались громади з найменшими фінансовими та бюджетними спроможностями. Передбачено два етапи впровадження Проекту. На першому етапі громади-учасники отримують підтримку консультантів, у тому числі, члени громади проходитимуть відповідні навчання. На другому етапі громада сформує заявку на реалізацію мікропроекту зі створення інноваційної моделі надання соціальних послуг. Комітет з відбору мікропроектів при Міністерстві соціальної політики України визначить десять найкращих заявок, за кожною з яких буде виділено до 140 тисяч доларів США на здійснення ремонтно-будівельних робіт, закупівлю обладнання та послуг.

У ході зустрічі ключові експерти Кабаченко Надія та Каць Ірина консультували присутніх щодо можливих напрямків реалізації Проекту, акцентуючи увагу на категоріях громадян, які обслуговуються Центром надання соціальних послуг. Згідно проекту сформовано ідею щодо розширення кількості та видів послуг, в тому числі послуги з реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю, соціально-психологічної реабілітації сімей у складних життєвих обставинах. Також обговорено питання наявності приміщень на території громади, яке можна використати для реалізації Проекту.

Завершальним етапом зустрічі став виїзд у с. Сураж з метою оцінки відповідності приміщень: із запропонованих 2 об’єктів, лише 1 – відповідає вимогам Проекту. Реалізація проекту стане можливою лише у разі отримання позитивного схвалення від Комітету з відбору мікропроектів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь