Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

До уваги відвідувачів ЦНАП Шумської міської ради

Дата: 05.10.2018 12:45
Кількість переглядів: 2066

Фото без опису3 жовтня 2018 року, на засіданні Кабінету Міністрів України було внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 302 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення паспорта громадянина України».

З 1 листопада 2018 року громадяни України матимуть можливість здійснити обмін паспорта громадянина України у формі книжечки (зразка 1994 року) на паспорт громадянина України у формі ID-картки за бажанням у будь-який час.

Перший паспорт громадянина України видається безкоштовно, за заміну та відновлення документа необхідно сплатити адміністративний збір, розмір якого складає 279 грн.

Оформлення та видача першої ID-картки (за досягненням віку або видача замість паспорта громадянина України у формі книжечки (зразка 1994 року)) здійснюється за зареєстрованим місцем проживання.

У Державній міграційній службі України підкреслюють, що обов’язкова заміна документів законодавством не передбачена, відповідно до закону всі раніше видані документи будуть чинними до завершення строку їхньої дії.

Послугу з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки можна отримати у Центрі надання адміністративних послуг Шумської міської ради  згідно графіку прийому громадян.

   Телефон для довідок: 2-23-77


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь