Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Цікава зустріч

Дата: 06.08.2018 15:43
Кількість переглядів: 1001

Фото без опису

Цікава зустріч відбулася 06 серпня 2018 року Плетюка В.Є. із педагогічним та батьківськими колективами Бірківського НВК. В ході зустрічі було підведено підсумки роботи за 2017 рік та плани на 2018 рік. Міський голова оприлюднив інформацію, щодо фінансового стану Бюджету громади, шляхи їх наповнення, плани з реалізацій дій  у селах громади.

Основним питанням, яке хвилювало присутніх це розкомплектування класів – комплектів, навчання першокласників за програмою Нової Української Школи. Для вирішення даного питання по Бірківській НВК необхідно орієнтовно 120 тис.грн., які мають передбачатися у міському Бюджеті.Враховуючи суттєве збільшення видатків на делеговані державою повноваження у 2018 році прийнято компромісне рішення про виділення окремо першого класу, який у новому навчальному році буде розпочинати роботу у форматі нової української школи. У Бірківському НВК сяде за парти 10 першачків.

Фото без описуПісля школи міський голова Плетюк Володимир та староста села Уваров Сергій зустрілися з  активними представниками ГО «Джерело села Бірки» і жителями, де обговорювалися питання по ремонту доріг, оренди та благоустрою ставка.  Наступного тижня розпочнеться робота по ремонту однієї з вулиць села.

До відома: у 2017 році на території сіл Соснівка і Бірки було зібрано близько 273 тис.грн доходів. Разом з тим на утримання шкіл і оплату праці непедагогічним працівникам у першому півріччі 2018 року з міського бюджету спрямовано  65 564 грн (школа у с. Соснівка) і 433 399 грн (школа у с. Бірки).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь