Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

ВІДКРИТИЙ КІНОТЕАТР У ШУМСЬКОМУ ПАРКУ

Дата: 23.07.2018 16:18
Кількість переглядів: 1641

Фото без опису

21 липня в Шумському міському парку відбувся перший кінопоказ під відкритим небом, який організувала громадська організація «Ініціативна Шумщина» за підтримки ГО «Західноукраїнський ресурсний центр» (регіональний партнер програми DOBRE в Тернопільській області) та Шумської міської ради в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
У цей суботній вечір до уваги глядачів було представлено комедію «Удача Лохана», кінопоказ якої став офіційно можливим завдяки співпраці ГО «Ініціативна Шумщина» із проектом «Артхаус Клуб». (
https://sites.google.com/site/arthousetraffickinoclub/home ).
Ця подія зібрала у міському парку до сотні глядачів різного віку та з різних населених пунктів Шумської об’єднаної територіальної громади.
Варто наголосити, що перегляд кінофільму під відкритим небом був безкоштовним. Організатори заходу лише просили глядачів приходити із своїми покривалами або пледами.
Якщо погодні умови будуть дозволяти, то наступний кінопоказ під відкритим небом у Шумському міському парку відбудеться вже 4 серпня 2018, про що більш детально буде повідомлено на феєзбук-сторінці ГО «Ініціативна Шумщина» згодом.

ГО "ініціативна Шумщина" дякує всім, хто долучився до організації кінотеатру під відкритим небом, і сподівається, що зовсім скоро спільними зусилями ми організуємо ще не один кінопоказ для ще більшої кількості глядачів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь