Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади

Дата: 26.01.2018 14:47
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

          

    Шумська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади інспектора з благоустрою (спеціаліст) відділу житлово – комунального господарства, транспорту, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури.

   Вимоги до претендентів: громадянство України, відповідна освіта, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста І чи ІІ категорій не менше 1 року або стаж роботи за фахом і інших сферах управління  не менше 2 років.

           Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають заяву, до якої додають: особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками, копії документів про освіту, копія паспорта, ідентифікаційного номера, копію трудової   книжки,  військового квитка (за наявності), інформацію про заповнення  Декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України « Про запобігання корупції»,  2 фотокартки розміром 4х6.

        Документи приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення за  адресою: м.Шумськ , вул. Українська, 59, каб.102

Телефон для довідок: 2-14-29 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь