Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шановні жителі громади!

Дата: 08.06.2017 14:02
Кількість переглядів: 1118

Фото без опису

 Відділ Державної реєстрації Шумської міської ради повідомляє, що відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», документи, що подаються для державної реєстрації прав, повинні відповідати вимогам, встановленим цим Законом та іншими нормативно-правовими актами.

Електронні документи, подані для проведення державної реєстрації прав, оформляються згідно з вимогами, встановленими цим Законом та іншими нормативно-правовими актами.

Не розглядаються документи з підчищеннями або дописками, закресленими словами та іншими не обумовленими в них виправленнями, заповнені олівцем, з пошкодженнями, що не дають змоги однозначно тлумачити їх зміст, а також оформлені з порушенням вимог законодавства.

Відповідальність за достовірність даних, що містяться в документах, поданих для державної реєстрації прав, несе заявник, якщо інше не встановлено судом.

Відповідальність за відповідність електронних копій документів, поданих для державної реєстрації прав, оригіналам таких документів у паперовій формі у разі подання заяви в електронній формі несе особа, яка виготовила електронні копії документів.

З усіма питаннями, які виникають у сфері надання послуг державної реєстрації  Ви можете звернутися за адресою м. Шумськ, вул. Івана Франка, 30 (колишнє приміщення кінотеатру «Мир»).

Побажання та пропозиції щодо роботи відділу надсилайте на електронну адресу: shumsk.derzhreestr@gmail.com, та за телефоном 2-23-77.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь