Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шановна освітянська родино!

Дата: 01.10.2017 08:45
Кількість переглядів: 1023

Фото без опису

Правду кажуть, що свідоме життя кожного з нас починається саме із школи, бо коли переступаєш поріг навчального закладу, в одну мить починаємо відчувати себе дорослішими, самостійнішими, впевненішими. А з якою надією кожен новий школяр дивиться в очі свого першого учителя, бо сподівається на його підтримку і допомогу. На те, що вчитель стане надійним другом і мудрим порадником. Не менш хвилюються і батьки, бо хочуть, щоб ті люди, які поведуть їхніх дітей у світ знань, робили це якісно, справедливо, віддавалися сповна.

То ж хочу щиро побажати, щоб кожен з вас таким був, оправдовував надії. Був не просто вчителем, який дає знання, а допомагав дитині стати справжньою особистістю, уміти знайти і виокремити у кожному школяреві ту нішу, у якій він почуватиме себе комфортно і впевнено.

А для цього вам треба чимало терпіння, здоров’я і умінь. Тож будьте такими, і нехай Бог благословить кожну мить вашого життя. Бо вчитель – не просто той, хто навчає, це приклад людяності, мудрості, добра. Ще раз – зі святом. І – достатку, миру та родинного тепла.

З повагою,

Володимир Плетюк, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь