Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вакцинація – найефективніший захист від інфекційних хвороб

Дата: 25.04.2024 12:45
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

Вакцинація – це найефективніший захист від 10 інфекційних хвороб. І це - факт!   Особлива увага – імунізації дітей. Важливо, щоб діти отримували планові вакцини від: туберкульозу, гепатиту В, кору, епідемічного паротиту, краснухи, дифтерії, правця, кашлюка, поліомієліту, гемофільної інфекції (ХІБ-інфекції) з раннього віку.

Ці хвороби, вакцинація від яких передбачена Календарем профілактичних щеплень, є смертельно небезпечними для дитячого організму. Обов’язкова вакцинація в Україні проводиться безоплатно як у комунальних закладах охорони здоров'я,  так у лікарів-ФОП та у приватних медзакладах, які уклали договори з НСЗУ.   

Якщо дитина пропустила якесь щеплення – це можна виправити і надолужити його (безоплатно до 18 років). Упевніться, що ваша дитина вакцинована за графіком. Подбайте про здоров’я найрідніших. Вакцинуйтеся, та будьте захищені.

Більше інформації про вакцинацію дітей – за посиланням https://vaccine.org.ua/pro-vakczynacziyu/pro-vakczynacziyu-dity/. Завантажте Календар профілактичних щеплень тут - https://moz.gov.ua/article/immunization/kalendar-profilaktichnih-scheplen. Здоров’я нашої громади – наша спільна відповідальність.

#7днів-7фактів #ЗаЗдоровуГромаду #ТижденьІмунізації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь