Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шумщина зустріла загиблого військовослужбовця

Дата: 06.03.2024 21:00
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Живим коридором зустріла Шумська громада загиблого Героя – 44-річного військовослужбовця Івана Педоренка. Житель с. Биківці захищав Україну на посаді старшого матроса. Загинув 28 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання на о. Тендрівська коса у Скадовському районі Херсонської області.

На площу Героїв Майдану військові занесли труну у супроводі траурної музики. Священники відслужили панахиду та спільно із присутніми помолилися за упокій душі.

Міський голова Вадим Боярський від імені жителів громади висловив співчуття рідним та близьким загиблого з приводу надзвичайно важкої втрати. Іван Педоренко був мобілізований на військову службу у жовтні 2022 року та з перших днів відзначився надзвичайною мужністю. Брав участь у виконанні надскладних бойових завдань, в тому числі у висадці десанту на о. Зміїний. Нагороджений почесною відзнакою Головнокомандувача ЗСУ – нагрудним знаком «Золотий хрест».

Чин поховання та віддання військових почестей відбудеться 7 березня об 11 годині у с. Биківці. 7 березня 2024 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь