Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

ІІ сесія Шумської міської ради VIII скликання

Дата: 24.12.2020 17:12
Кількість переглядів: 1318

Фото без опису

24 грудня 2020 року відбулася ІІ сесія Шумської міської ради VIII скликання. На сесію окрім депутатів були запрошені кандидати на посаду старост, керівники установ району та представники ЗМІ.

На сесії представили оновлений склад депутатського корпусу: Буздиган Дмитро та Сімчук Орест (партія «Слуга народу»). Відповідно до чинного законодавства, було затверджено депутатами за подання міського голови кандидатів на посади старост: с. Васьківці, с. Малі Садки, с. Кути – Горобець Ірина Вікторівна; с. Соснівка, с. Бірки – Уваров Сергій Анатолійович.

Після того було внесено доповнення в персональний склад виконавчого комітету, з включенням новопризначених старост у склад. Прийнято рішення про затвердження регламенту роботи Шумської міської ради; внесення змін до структури та затвердження штатного розпису на 2021 рік.

Відповідно до перспективного плану формування територій було прийнято рішення про початок реорганізації Вілійської, Цеценівської, Людвищенської та Васьковецької сільських рад шляхом приєднання до Шумської територіальної громади.

Взявши до уваги рішення сесії Шумської районної ради від 08.12.2020 року, міська рада вирішила прийняти у комунальну власність Шумської  територіальної громади: КНП «Шумська центральна районна лікарня» та «Шумський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Прийняті рішення про затвердження бюджету Шумської міської територіальної громади на 2021 рік; затверджена програми соціально-економічного розвитку 2021 рік; про фінансове забезпечення представницьких витрат; внесено зміни у бюджет на 2020 рік. Депутати проголосували за затвердження програм у сфері освіти, культури, соціального захисту.

Дискусійним було питання про врегулювання земельних відносин на території Шумської міської ради. Частина рішень про земельні ділянки були відхилені через рекомендації депутатської комісії: відкласти прийняття рішень до наступної сесії для детального розгляду питань.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь