Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шумськ долучається до Вікімарафону

Дата: 30.01.2020 16:55
Кількість переглядів: 697

Фото без опису

  Цьогоріч українській Вікіпедії, одній із найпопулярніших сайтів України, виповнюється 16 років. З 26 січня до 1 лютого проходить Вікімарафон – масштабна акція з редагування Вікіпедії. У межах Вікімарафону по всій Україні проходять вікізустрічі, де можна навчитися редагувати Вікіпедію й отримати пам’ятні сувеніри.

  Громадська організація «ІнСорс» також долучалися до Вікімарафону та організували навчання у м. Шумськ. Захід відвідали працівники міської ради, які отримали консультації щодо написання статтей до онлайн-енциклопедії від тренера Віктора Смоляка.

  Шумська міська рада минулого року розпочала роботу щодо написання статей у Вікіпедії про історію населених пунктів Шумської громади. Просимо долучитися до даного проекту та стати автором або співавтором статей про нашу історію, культуру, громадських діячів, інфраструктуру, події. Для того, щоб створити власну статтю або редагувати уже створену бажано зареєструватися у системі. Проте, міська рада з радістю зможе допомогти опублікувати Ваші статті, доповнити уже готові. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 0961035781, або на електронну пошту larysakarpiuk@ukr.net.

Фото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь