Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

День святого Миколая для малечі має стати цьогоріч особливим

Дата: 12.12.2016 19:07
Кількість переглядів: 1059

Фото без описуБо усі хлопчики та дівчатка, які завітають на свято, окрім цікавих розваг, конкурсів, концертної програми разом із Святим Миколаєм запалять вогні новорічної красуні у центрі міста.

На оргкомітеті, який сьогодні відбувся у Шумській міській раді під головуванням секретаря Людмили Павленко, звучало безліч цікавих, креативних ідей, адже свято має звеселити діток, допомогти їм доторкнутися серцем до істинних глибин українських традицій і навчити любити ближнього.

Дітки та їхні батьки не просто переглянуть святковий концерт – усі матимуть можливість стати учасниками дійства, вкласти частинку своєї душі для того, щоб Святий Миколай завітав до всіх дітлахів.

Справа в тому, що свято матиме благодійні мотиви, адже кожен, хто завітає на площу, де красуватиметься міська ялинка, зможуть поярмаркувати – школярі напечуть смаколиків, які можна буде придбати і посмакувати з гарячим чаєм, який роздаватимуть безкоштовно. А кошти, вилучені під час ярмарку, учні мають намір передати важко хворим діткам.

Крім того, серед нас чимало родин, де хлопчики та дівчатка обділені увагою, або батьки не мають можливості придбати для них подарунки, є чимало сиріт. Аби у День Святого Миколая і до них завітало свято, шумчани та жителі громади, які прийдуть на дійство, якщо відчувають поклик свого серця, можуть приносити іграшки, канцтовари, солодощі, теплий одяг, який має товарний вигляд. Після свята дітки разом з дорослими передадуть гостинці своїм ровесникам.

Отож, не баріться, а приходьте на свято, адже організатори обіцяють зробити його особливим. А якщо природа подарує снігову погоду, то малечу чекає неймовірний сюрприз.

А ще – приблизно за півгодини до свята відбудеться святковий забіг «миколайчиків». Щоб взяти у ньому участь – варто мати шапку «миколайчика». Крім того, можна буде зробити для себе святкове фото.

До участі у святі можуть долучатися підприємці, пані, які випікають солодощі - і якусь частину коштів від проданого переказати на благодійні цілі.

Повірте, радість, яку ми усі разом подаруємо дітям, переповнить нас неймовірною благодаттю і Божим благословенням.

Приходьте 19 грудня 2016 року о 13.00 на міську площу до ялинки – Шумська міська рада щиро запрошує до участі у святі усіх бажаючих. Обіцяємо – буде весело і цікаво.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь