Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Далеко від родини, близько – до війни

Дата: 15.09.2016 15:10
Кількість переглядів: 954

Фото без описуКожна вісточка, кожен пакуночок для воїнів АТО – усвідомлення того, що про них дбають і не забувають

Шановна громадо!

Вкотре звертаємося до вас з проханням про допомогу, якої там, на сході, потребують наші з вами земляки, українці, які відважилися на справжній крок – пішли захищати нашу державу від російського агресора.

Усі ми сподівалися, що неоголошена війна закінчиться, ніхто не думав, що вона затягнеться на такий тривалий термін. Звичайно, що усім хочеться миру, спокою, злагоди, щоб наші рідні, близькі, знайомі колеги по роботі були поруч, вдома, а не східних кордонах. На жаль, усе набагато складніше, і війна триває, гинуть хлопці…

У той же час ми з вами, завдяки цим хоробрим людям, можемо жити у мирі, працювати, збирати врожаї, тішитися теплом, увагою та опікою рідних. А наші воїни цього позбавлені, бо захищаючи нас з вами, жертвують власним життям, комфортом, спілкуванням з власними сім`ями.

Тому кожна вісточка, кожний пакуночок, кожна, з турботою виготовлена, консервація є для хлопців, як бальзам, бо, разом з матеріальною допомогою, вони отримують набагато більше – розуміння того, що про них дбають і не забувають.

Сьогодні нелегко кожному, але ми просто не маємо права забувати про те, що триває війна, що там – наші земляки, і ми можемо їм допомогти. Зібрану допомогу, а це – консервації, овочі, макаронні вироби, крупи, квасоля, з якої волонтери виготовляють тушонки, кожна гривня, стануть у нагоді. Хто чим може поділитися – доставляйте у Шумськ, у магазин «Тепломаркет» (біля автостанції)
Хто такої можливості немає – звертайтеся до виконуючих обов`язки старост, безпосередньо у міську раду або депутатів, і ми обіцяємо сприяння.

Напевно, недарма Бог посилає нам такі випробування. Можливо, щоб вкотре перевірити на людяність і запитати: а чи виконуємо прописні християнські істини, де любов, милосердя і допомога є основою усього життя на землі.  Пам`ятаймо про це, як і про своє мирне життя, так  і про тих, хто захищає його і дає нам, шумчанам, можливість  насолоджуватися кожним новим днем.

Сподіваємося на ваше розуміння, сприяння, ініціативу і підтримку, а волонтери обіцяють, що усе, зібране вами, отримають наші воїни на передовій.

Наперед вдячні за підтримку.

Володимир ПЛЕТЮК, Шумський міський голова.

Володимир ПЕТРУК, координатор групи «Схід і Захід єдині».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь