Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Що вирішували депутати громади на міській сесії?

Дата: 23.09.2016 11:42
Кількість переглядів: 1021

Фото без описуАктуальним і важливим був порядок денний одинадцятої сесії міської ради сьомого скликання, адже з-поміж іншого розглядали фінансові аспекти.

Насамперед, проголосували за передачу міжбюджетних трансфертів районному бюджету по галузі охорони здоров’я, уточнили видатки між первинною і вторинною ланками медицини.

Після цього працювали над уточненням бюджету на 2016 рік. Зокрема, збільшено видатки на ремонт доріг, благоустрій населених пунктів, на реалізацію заходів, зазначених у програмах підтримки, які попередньо були прийняті на сесіях міської ради.

Важливо те, що депутати внесли зміни в рішення сесії «Про організацію вчинення нотаріальних дій на території Шумської міської ради та «Про порядок використання номерних гербових печаток», що дозволить належним чином організовувати відповідну роботу у населених пунктах громади. Розглянули також ряд земельних питань. 

Дискусії виникали навколо проблеми, з якою до сесії міськради звернулися жителі села Тилявка. Справа в тому, що водонапірну башту, яка забезпечує їх водою обслуговує «Шумський райсількомунгосп», але люди не задоволені його роботою. Уже два тижні у них немає води, тому просили депутатів проголосували за те, щоб цю башту передати на обслуговування КП «Шумськкомунсервіс», від якого сподіваються оперативнішої і відповідальнішої роботи. Депутати міської ради пішли назустріч жителям Тилявки і прийняли позитивне рішення. Також депутати створили комісію, яка вивчить дане питання, щоб у майбутньому передати усі водонапірні башти на території громади на обслуговування КП “Шумськкомунсерсвіс”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь