Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

У Шумському центрі зайнятості відбувся круглий стіл з учасниками антитерористичної операції

Дата: 01.07.2016 09:04
Кількість переглядів: 1126

29.06.2016р. в рамках проведення місячника сприяння зайнятості учасникам АТО у приміщені Шумського РЦЗ було проведено засідання круглого столу з головою Шумської міської ради Плетюком В.Є., представником роботодавця Вознюка А.О. та учасниками АТО.

Фото без опису

Фото без опису

Захід розпочала директор Шумського РЦЗ Наталя Ванжула, яка в своєму виступі поінформувала про соціальні послуги які надаються службою зайнятості.

«Першочергове завдання центру зайнятості - це сприяння у працевлаштуванні, застосування активних форм сприяння зайнятості», - зазначила директор.

За відсутності підходящої роботи безробітному призначається та виплачується матеріальне забезпечення. У зв’язку з недостатньою кількістю оперативних вакансій, як альтернатива розглядалось питання щодо військової служби за контрактом.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Інна Присяжнюк проінформувала про актуальні вакансії Шумського РЦЗ та вакансії Тернопільського об’єднаного військового комісаріату (зокрема у Шумському РВК).

Представник роботодавця ПП Вознюка А.О. – Галина Дмитрівна розповіла про діяльність, яку здійснює підприємець, а саме займається лісопильним та стругальним виробництвом в с. Руська Гута. Також ознайомила присутніх з умовами роботи та оплати праці, а також умови соціальної сфери, які надаються.

Голова Шумської міської ради Плетюк Володимир Євгенович доповів про проведену роботу на території громади з учасниками АТО, а саме про надання пільг, передбачених законодавством, матеріальної допомоги, а також про виділення земельних ділянок для ведення особистого сільського господарства.

Загалом соціальна робота з учасниками антитерористичної операції в територіальні громаді району проводиться на належному рівні, хоча є і проблемні питання щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками у повному обсязі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь