Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Липня, 2018 р., 14:58
До уваги землевласників та землекористувачів!
20 Липня, 2018 р., 13:56
Сесія Шумської міської ради розпочалася з інформації Василя Габора, помічника народного депутата України Михайла Головка, який озвучив рішення з’їзду ВО «Свобода», що відбувся 14 липня про відкликання, за народною ініціативою, депутата міськради  і запевнив, що уже в наступному сесійному засіданні візьме участь новий депутат-«свободівець». Першим розглянули питання про внесення змін до міського бюджету на 2018 рік, про що доповідала начальник фінуправління міської ради Галина Кирея. Міський голова Володимир Плетюк поінформував, що виконання бюджету є – 105,13%, це тішить, але не радує те, що ця цифра менша проти минулорічної, у 140%. Причина такого явища – це те, що видатки ростуть швидше, а ніж доходи, хоча й вони мають тенденцію до зростання. Тому кошти від перевиконання спрямували на найнагальніші потреби. А це – співфінансування за закупівлі меблів, дидактичного матеріалу, техніки для перших класів – у рамках реалізації концепції «Нової української школи», створення інклюзивно-ресурсного центру, який діятиме у гуртожитку Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, ремонт комунальних доріг, хоча сума доволі мізерна, співвфінансування по Залісцівському НВК. Також 1 млн 700 тис. грн. передбачено на фінансування первинної ланки медицини громади, оскільки мають надію, що її фінансування Національною службою здоров’я розпочнеться з 1 жовтня поточного року. Наразі кошти на первинку були закладені лише на І півріччя, а вказана сума, яку додають – це не власні доходи, а державна субвенція. Передбачені кошти у сумі 16 тис. грн на заходи по ліквідації африканської чуми у селах Стіжок та Антонівці та інше. На сесії депутати затвердили положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Шумської міської ради – стосуватиметься воно нових керівників, яких будуть обирати на конкурсній основі. Тих, хто уже призначений і  працює – ні. Така вимога законодавства; також розглянули питання про конкурсний відбір на посади директора та педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» та про врегулювання земельних відносин на території міської ради.
18 Липня, 2018 р., 15:55
       18 липня 2018р.  на  передодні  Міжнародного дня  шахів,  яке відзначається  щорічно 20 липня . Працівниками відділення денного перебування організовано   турнір з  гри в шашки. Перед початком  турніру Андрій  Ящук  - керівник гуртка  при Шумській  центральній бібліотеці, коротко розповів про історію шахів, успіхи українських шахістів,та ознайомив з правилами гри.
18 Липня, 2018 р., 12:00
ОСОБЛИВОСТІ ОФОРМЛЕННЯ ПРАВА ВЛАСНОСТІ НА ДАЧНІ, САДОВІ БУДИНКИ В людей нерідко постає питання: як зареєструвати право власності на садовий, дачний будинок, який раніше будувався на отриманих земельних ділянках садового (дачного) кооперативу без всіляких на те дозволів, а також без оформлення відповідного пакету документів?
16 Липня, 2018 р., 16:28
На вулицях Тернопільської області проведено флешмоби та вуличні інформування #ЧужихДітейНеБуває
16 Липня, 2018 р., 15:53
30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Він має на меті підвищити поінформованість громадськості про цю глобальну проблему і привернути увагу до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохотити людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.
16 Липня, 2018 р., 12:27
    Відповідно до  плану роботи відділення денного перебування  працівники відділення здійснили виїзд  у села Новостав, Соснівка ,Шумбар. В складі бригади працювали завідувач денного перебування Хрищук І. В медична сестра Чабан В.М фахівець з соціальної роботи допомоги вдома Хвесюк М.М, соціальний працівник відділення соціальної допомоги вдома Сукеник І.Л Ставнича В.О,Троцюк Н.Д. Завдання, яке ставили перед собою працівники:   виявлення та взяття на облік  одиноких непрацездатних громадян з метою подальшого їх  обслуговування, а також  здійснення перевірки роботи соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома , що працюють у зазначених населених пунктах.
13 Липня, 2018 р., 11:24
Для жителів с. Рохманів та с. Залужжя допомога для покращення інфраструктури надійшла від Агрохолдингу «Мрія». Наприкінці 2017 року Благодійний фонд «Батьківський край» замовив на суму 10 тисяч гривень ігровий комплекс «Котигорошко» та пісочницю, як подарунок для маленьких жителів с. Рохманів. Також на таку ж суму замовив матеріали на облаштування 2 автобусних зупинок для с. Залужжя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь