Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Вересня, 2018 р., 10:05
У зв’язку з прийняттям Постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання здійснення патронату над дитиною» від 16 березня 2017 року №148 запроваджено нову форму тимчасового догляду і виховання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками/законними представниками, надання їй та її сім’ї послуг, спрямованих на повернення у сім’ю відповідно до найкращих інтересів дитини.
24 Вересня, 2018 р., 15:34
«Дні Діалогу з владою» – це традиційний щорічний захід, що є майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.
24 Вересня, 2018 р., 12:39
21-22 вересня легкоатлети Шумської ДЮСШ змагалися у трьох вікових групах на центральному стадіоні Тернополя. 
21 Вересня, 2018 р., 08:36
20 вересня  2018 року  представники міської ради (в.о.старости, спеціалісти) за ініціативи Шумського РВК прийняли участь у військовому вишколі.
20 Вересня, 2018 р., 15:55
На початку вересня 2018 року розпочато будівельні роботи з добудови дитячого садка «Сонечко» у с. Рохманів. Дані роботи здійснюються за кошти Шумської міської ради. Реалізація такого важливого проекту стала можлива завдяки подачі заявки у 2017 році на «Бюджет участі» у Шумській ОТГ.
18 Вересня, 2018 р., 16:00
Доволі емоційно тривало обговорення питання «Про внесення змін у рішення про встановлення ставок на 2018 рік» на позачерговій сесії міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь