Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Жовтня, 2018 р., 10:14
ПРО ЕФЕКТИВНИЙ АЛЬТЕРНАТИВНИЙ МЕХАНІЗМ ЗАХИСТУ ТА ПОНОВЛЕННЯ ПОРУШЕНИХ КОРПОРАТИВНИХ ТА МАЙНОВИХ ПРАВ
08 Жовтня, 2018 р., 10:02
09.10.2018 року о 09:00 год. відбудеться засідання комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики.
05 Жовтня, 2018 р., 17:36
 Пройшло трохи більше року відколи КП «Шумськкомунсервіс» взяв на своє обслуговування водонапірні вежі у селах громади. І коли раніше ремонти цих споруд було проблемою жителів сіл, то сьогодні це робота комунальників. Забезпечити відразу у всіх селах громади якісне водопостачання проблематично, але працівники комунальних служб міської громади роблять для цього все можливе, зважаючи на катастрофічний стан переданих мереж. Першим ділом за кошти міського бюджету було замінено автоматику на всіх підвідомчих свердловинах, що дало можливість вирівняти тиск води, яка подається до споживачів і економити на електроенергії. Планово проводять капітальні ремонти водомереж у селах, про що повідомлялося раніше. У цьому році дійшла черга до встановлення нових, або капітально відремонтованих веж. Ці роботи не проводилися останні двадцять років і лише в останні три місяці змонтовано вежі в селах Руська Гута, Жолобки, а сьогодні Угорськ, на черзі Тилявка і Боложівка. Це відповідь скептикам, які говорять що роботи проводяться лише у центрі громади. 
05 Жовтня, 2018 р., 12:45
3 жовтня 2018 року, на засіданні Кабінету Міністрів України було внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 302 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення паспорта громадянина України».
05 Жовтня, 2018 р., 11:18
4 жовтня в Шумській школі мистецтв  за  сприяння  районної  організації профспілки   працівників  освіти  і  науки відбувся святковий концерт до Дня працівників освіти. В залі зібралися педагоги Шумщини, яких привітали, голова  міської  ради  Плетюк Володимир  Євгенович та керівництво району. Виступаючі подякували освітянам краю за високе служіння обраній справі  та вагомий внесок у підготовку і виховання молодого покоління,  побажали усім педагогам  великих творчих успіхів і невичерпної наснаги, а кращих з кращих нагородили грамотами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь