Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Листопада, 2018 р., 14:27
При визначенні розміру лікарняних можуть використовуватись електронні  дані про страховий стаж
10 Листопада, 2018 р., 08:48
10.11.2018 року на вул.Лесі Українки стався прорив водомережі.
09 Листопада, 2018 р., 10:53
5-6 листопада представники Шумської міської ради взяли участь у інвестиційній конференції для об’єднаних громад «Стратегічний розвиток та інвестиції», що проходила у Києві. Подію організувала програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) спільно з партнером програми Українським кризовим медіа-центром. Конференція зібрала понад 400 учасників, серед яких представники 75 громад-учасниць програми, представники бізнесу та інвестиційних фондів, виконавці проектів міжнародної технічної допомоги, центральних та регіональних органів влади. Обмін досвідом у “світовому кафе” та спілкування з експертами на тематичних майданчиках, діалоги з інвесторами та інструменти успіху такими насиченими виявились два робочих дні конференції.  Громади-партнери програми DOBRE отримали можливість поспілкуватися та отримати рекомендації від провідних експертів та реальних інвесторів, які допоможуть напрацювати партнерські зв’язки та вибудувати чіткі алгоритми для сталого економічного розвитку на місцях.
08 Листопада, 2018 р., 20:55
Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Шумщини !
08 Листопада, 2018 р., 14:51
Міський голова Плетюк В.Є. провів зустріч з лікарями КНП ПМСД Шумської міської ради на якій обговорили дорожню карту реформування первинної медико-санітарної допомоги у громаді. Зокрема приділялась увага координації діяльності лікарів із надання первинної медико-санітарної допомоги  з іншими суб'єктами надання медичної допомоги, також визначені потреби у виробах медичного призначення, медичному обладнанні та інше.
05 Листопада, 2018 р., 10:48
У селі Залісці з ініціативи в.о.старости Вінічука А.Н. завершено роботи по освітленню вулиць Вишнева, Миру та Жовтнева за сприяння ТОВ «Бриківське», яке закупило матеріали та КП «Шумськкомунсервіс», за надану комунальну техніку.
02 Листопада, 2018 р., 18:53
Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Встановлення цього професійного свята  –  вияв поваги до людей, завдяки яким втілюються у життя соціальні програми, контролюється трудова зайнятість громадян, здійснюється контроль за своєчасною виплатою заробітної плати, регулюються трудові відносини між працівником та роботодавцем надається вчасна допомога найнезахищенішим верствам населення нашої держави.
02 Листопада, 2018 р., 15:41
Шановні ветерани і працівники соціальної сфери Шумської громади!
01 Листопада, 2018 р., 16:31
ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА В УКРАЇНІ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь