Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
31 Січня, 2019 р., 09:37
Представники Шумської міської ради та громади взяли участь в семінарі – тренінгу «Про основні завдання розвитку сфери гостинності у 2019 році у рамках реалізації стратегії розвитку туризму в Тернопільській області», який пройшов у м.Тернопіль 30 січня 2019 року.
30 Січня, 2019 р., 14:18
Вітаємо переможців ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з таких предметів:
29 Січня, 2019 р., 10:04
    Заступник міського голови Ярослав Бойко провів зустріч із експертами з питань розвитку туризму Сергієм Підмогильним та Павлом Приймичем. Під час зустрічі учасники обговорили питання про проблеми і пріоритети розвитку туризму в населених пунктах громади, зокрема йшлося про те, що його розвиток повинен бути спрямованим на залучення людей до активної участі у вирішенні власних фінансових проблем, сприяння працевлаштування безробітних, охорону природи та культурно-історичної спадщини, а також на подолання сезонного характеру туристичного продукту.    «Мало просто прописати розвиток туризму в свою загальну стратегію, як роблять деякі громади, необхідно продумати концепцію, сформулювати конкретні ідеї. Ця концепція має включати використання усього потенціалу громади», - зазначив експерт. Він також зазначив, що громада в розвитку туризму не повинна замикатися в своїх адміністративних межах. «Треба виходити з логіки розташування, впливу туристичного ресурсу і, якщо треба, поєднати зусилля для його розвитку з сусідами», - вважає експерт.
28 Січня, 2019 р., 11:51
Міський голова Володимир Плетюк  провів засідання виконавчого комітету на якому розглядалися ряд питань, зокрема :
28 Січня, 2019 р., 08:21
В кінці тижня у міського голови було проведено зустріч з керівником ягідного кооперативу, який розташований в с.Башківці Пасєкою Оксаною та інвесторами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь