Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулося перше пленарне засідання 60 сесії міської ради

Дата: 29.05.2020 09:36
Кількість переглядів: 726

   Фото без опису

 

 Чергова шістдесята сесія Шумської міської ради пройшла з дотриманням усіх умов карантину. Під головуванням міського голови Володимира Плетюка депутати підвели підсумки виконання бюджету за І квартал 2020 року, які представила начальник фінансового управління Галина Кирея. В ході засідання було розглянуто проекти рішень щодо врегулювання земельних питань, за інформацією начальника відділу земельних відносин Ганни Чолинець, 95% звернень громадян було задоволено і лише у 5% відмовлено та надано відповідні роз’яснення та рекомендації.

  Актуальним та важливим на сьогодні стало питання відновлення роботи дошкільних закладів громади. Після детального аналізу та з урахуванням усіх вимог МОЗ України заступником начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмилою Поповою було представлено на розгляд План поетапного відновлення роботи закладів дошкільної освіти, яких був схвалених депутатами. Після проведення всіх підготовчих заходів, роботу з дітьми дитячі садочки громади розпочнуть 22 червня.

  З метою створення сприятливих умов для реалізації прав дитини та підвищення якості надання адміністративних послуг у Шумській ОТГ, за рішенням депутатів відділ «Центр надання адміністративних послугу» розширив перелік послуг, які надаються жителям та доповнив його новою експериментальною комплексною послугою під назвою «єМалятко».

За інформацією начальника відділу ЦНАП Людмили Мельничук, лише на підставі однієї заяви та в рамках одного візиту батьки новонародженої дитини зможуть скористатись послугою «єМалятко», яка включає:

• проведення державної реєстрації народження;

• реєстрації місця проживання дитини;

• призначення державної допомоги при народженні дитини;

• призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях;

• реєстрації дитини у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків;

• визначення належності новонародженої дитини до громадянства України;

• внесення інформації про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номера запису в ньому.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь