Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Громадські слухання у Суражі

Дата: 10.09.2019 17:25
Кількість переглядів: 1555

 

Шумська міська рада спільно із ГО «Західноукраїнський ресурсний центр» (регіональним партнером програми DOBRE в Тернопільській області) 10 вересня у селі Сураж провели громадські слухання. На заході був присутній представник від громадської організації – Дмитро Якимець.

Питання, які представлені на обговорення: графік вивезення сміття із індивідуальних контейнерів та способи оплати за надані послуги з вивезення сміття з домогосподарств. На захід запрошені жителі села, які підписали договори (або планують підписати).

Міський голова Володимир Плетюк та начальник відділу економіки, торгівлі та інвестицій міської ради Ігор Ткачук розповіли про стан реалізації проекту щодо поводження з ТПВ в Шумській громаді та про співпрацю із Програмою DOBRE загалом. Для населення у доступній формі роз’яснено правила роздільного сортування відходів та роздано буклети. Працівники міської ради пояснили, які послуги надає КП «Шумськкомунсервіс» щодо вивозу сміття, які є обмеження та рекомендації.

У ході обговорення жителі с. Сураж вирішили, що для них зручним способом оплати – є делегування функції щодо збору коштів за надані послуги представникам вуличних комітетів. Щодо графіку – громада села вирішила, що найвідповіднішим днем для вивезення сміття є п’ятниця (ІІ та IV тиждень місяця). Проте, необхідно зазначити, що графіки та способи оплати для кожного села можуть підлягати змінам та коригуванню.

Після завершення обговорення КП «Шумськкомунсервіс» роздав індивідуальні контейнери домогосподарствам, які підписали договори.

Жителі Шумської громади, з питань укладення договорів та вивозу сміття звертайтеся до в.о. старост або КП «Шумськкомунсервіс» (тел. 2-12-60).

Протокол громадських слухань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь