Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Листопада, 2021 р., 13:49
    З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва міський голова Вадим Боярський провів святкову зустріч з працівниками закладів культури міста Шумськ. Щиросердно привітав присутніх із професійним святом та нагородив подяками та грамотами від міської ради. Зазначив, що своєю працею в тій чи іншій мірі усі несуть культуру до людських сердець, до кожної душі, а разом з тим, примножують велич нашої громади.
08 Листопада, 2021 р., 08:00
08 листопада розпочалося голосування за проєкти конкурсу «Бюджет участі», яке триватиме 15 календарних днів до 22 листопада 2021 року включно. Кожен мешканець громади може віддати лише один голос за обраний проєкт.
04 Листопада, 2021 р., 10:48
         Сьогодні на святковій нараді міський голова Вадим Боярський привітав представників соціальної сфери з прийдешнім святом, подякував за нелегку працю та вручив подяки за високий професіоналізм і розвиток соціальної сфери громади найкращим її представникам.         «Професія соціального працівника емоційно дуже складна. Вам постійно доводиться зустрічатися з людьми, які потребують допомоги, пропускати їхні історії життя через себе. І від того, наскільки ви душевні, наскільки дбайливі, щодня залежать життя людей. З багатьма з вас ми тісно співпрацювали, вирішуючи проблеми шумчан. Я бачив вас у роботі. Ви справді люди з великою душею. Я дуже ціную вашу працю. Низький вам уклін та найщиріші слова подяки», - звернувся до присутніх Вадим Боярський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь