Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася довгоочікувана та радісна подія

Дата: 06.09.2017 21:58
Кількість переглядів: 1308

Фото без опису

3 вересня 2017 року у житті мешканців села Угорськ відбулася довгоочікувана та радісна подія – урочисто відкрито різновікову дошкільну групу. До цього дня пройшли довгий шлях, але завдяки злагодженій роботі батьків, працівників навчального закладу, підтримці Шумської ОТГ, відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради та спонсорській допомозі жителів села, церковної громади, благодійного фонду «Світ дітей», який діє в рамках міжнародного проекту допомоги дітям «Челіс», СТзОВ «Бриківське», створено комфортні умови для виховання та навчання малечі.

Привітати усіх з чудовою подією завітали: голова Шумської  ОТГ Плетюк В. Є., начальник відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради Дмитрук Л. В.   Гості свята побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди, тепла і затишку в дитячій оселі та вручили цінні подарунки малечі, адже діти – це наше майбутнє.

В цей день зі шкільної сцени лунали пісні, вірші про щасливе дитинство, рідний край, батьківську любов. До малечі на свято прибули казкові звірята, які разом з Колобком запросили їх до першого слова. Різнокольорові повітряні кульки, весела музика, щасливі батьки, схвильовані діти, почесні гості, подарунки – все говорило про те, наскільки важливим для жителів села є відкриття різновікової дошкільної групи 

Дійство закінчилося в гостинних стінах нової оселі, де кожен міг помилуватися затишними дитячими кімнатами. Залишаючи цей гостинний дім, всі зичили достатку, процвітання, а маленьким діткам – рости розумними і щасливими.

 

 

 

Фото без опису      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь