Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шумським районним центром зайнятості проведений семінар з соціальними партнерами на тему: «Надання соціальних послуг особам з інвалідністю. Презентація послуг, що надаються службою зайнятості, у тому числі, щодо вирішення питань зайнятості інвалідів»

Дата: 03.11.2016 18:56
Кількість переглядів: 974

Фото без опису03 листопада 2016 року  Шумським районним центром зайнятості проведений семінар з соціальними партнерами на тему: «Надання соціальних послуг особам з інвалідністю. Презентація послуг, що надаються службою зайнятості, у тому числі, щодо вирішення питань зайнятості інвалідів».

В заході взяли участь: директор Шумського РЦЗ Ванжула Н.В., начальник відділу взаємодії з роботодавцями Шумського РЦЗ Присяжнюк І.М., перший заступник голови Шумської РДА Штурма В.П., секретар Великозагайцівської сільської ради Іванюха Г.М., начальник відділу ЖКГ Шумської міської ради Драчук Н.Т. та сільський голова Людвищенської сільської ради Похила С.М.

Директор Шумського РЦЗ Наталя Володимирівна Ванжула, яка в своєму виступі поінформувала про соціальні послуги які надаються службою зайнятості, про результати проведеної роботи за 9 місяців поточного року та презентувала перелік послуг, який надається обласною службою зайнятості та центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

«Першочергове завдання центру зайнятості - це сприяння у працевлаштуванні, застосування активних форм сприяння зайнятості», - зазначила директор.

Також Наталя Володимирівна акцентувала увагу на залученні інвестицій на збереження діючих та створення нових робочих місць для сприяння зайнятості населення.

З початку року Шумським РЦЗ виплачено одноразово допомогу по безробіттю 6 безробітним в сумі 123,1 тис. грн.  

Підприємцям, які мають потребу отримати консультації з питань юридичної чи банківської сфери, податкового чи трудового законодавства або інших питань служба зайнятості організовує надання цих консультацій компетентними представниками відповідних структур. З початку року такі консультації отримали 30 підприємців.

Крім того, при працевлаштуванні безробітних на новостворені робочі місця служба зайнятості компенсує роботодавцям єдиний соціальний внесок. З початку поточного року 13-ти роботодавцям  компенсовано майже 44,3 тис. грн. за працевлаштування 15-ох безробітних. Також 1 роботодавцю компенсовано 9486,72 тис. грн. за працевлаштування 1 вимушеного переселенця з зони АТО.

Також проінформовано про інвестиційні програми і проекти, які здійснюються в межах області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь