Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Переваги легальної зайнятості обговорювали на семінарі в Шумському районному центрі зайнятості

Дата: 06.10.2016 18:44
Кількість переглядів: 1126

Фото без опису6 жовтня 2016 року в Шумському районному центрі зайнятості відбувся семінар “Легальна зайнятість” присвячений відзначенню Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю.

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 № 161-р «Про схвалення Стратегії подолання бідності», яку передбачено реалізувати до 2020 року, захід проведений за участю соціальних партнерів: представника Кременецького відділення Управління пенсійного фонду в Шумському районі Тараса Шевчука.

- Кожен громадянин, який влаштовується на роботу, повинен пам'ятати, що отримання зарплати «в конверті» сьогодні, позбавляє його в майбутньому соціального захисту у разі безробіття, тимчасової втрати працездатності, нещасного випадку на виробництві, а також гідної пенсії. Для забезпечення свого майбутнього найманий працівник повинен вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин, - наголосив Тарас Шевчук, відкриваючи семінар.

Провідний юрисконсульт РЦЗ Людмила Мацюк поінформувала, що відносини у сфері зайнятості населення регулюються Конституцією України, Кодексом законів про працю, Законом «Про зайнятість населення». Під час семінару безробітні ознайомились з порядком укладання трудового договору, цивільно-правової угоди, контракту.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь