Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вулиці енергетична та Лесі Українки поремонтують, ЦНАП невдовзі обіцяють здати в експлуатацію, а зняту бруківку віддадуть шумській школі

Дата: 07.09.2016 18:06
Кількість переглядів: 896

Фото без описуПро це голова громади Володимир Плетюк говорив у присутності куратора Шумщини, заступника голови облдержадміністрації Ігоря Вонса, який сьогодні побував на Шумщині з робочою поїздкою
А метою було ознайомитися, як триває втілення проектів за рахунок Державної субвенції місцевим бюджетам. Заступник голови ОДА акцентував увагу на тому, щоб якомога більше уваги приділяти проблемам, які є у місті, районі, і намагатися їх вирішувати. Якщо треба допомоги обласної влади – говорити про це. 
Ігор Вонс оглянув, як ідуть роботи по реконструкції міського кінотеатру під ЦНАП, даху Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та ремонт вул.Енергетична, який днями розпочали. 
У шумчан може виникнути запитання: а чому саме ці вулиці? Тому, що на них уже були готові проекти, і ці дороги є комунальною власністю громади. Наступне – по вул.Енергетична розбирають бруківку на тротуарі. Вона деякий час зберігатиметься  у КП «Шумськкомунсервіс», але найближчим часом бруківку передадуть для облаштування території Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, - прокоментував Володимир Плетюк.
Міський голова розповів про роботи на інших об'єктам та поділився із заступником голови ОДА планами на найближче майбутнє.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь