Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Людей лякали, що навіть довідки у селі не візьмуть, але все виявилося роздуванням панічних настроїв. А на підписі у міського голови уже 500-те рішення по громаді.

Дата: 15.08.2016 16:53
Кількість переглядів: 985

За майже рік існування Шумської об`єднаної громади цей міф, яким намагалися нагнати селянам страху, повністю розвіяно. Щоб не бути голослівними, звернемося до статистики – за вказаний період виконуючими обов`язки старост безпосередньо на місцях видано велику кількість довідок. Для прикладу,  в Андрушівці – 569, Боложівці – 384, Брикові – 443, Биківцях – 303, Залісцях – 349, Іловиці – 320, Літовищах – 355, Онишківцях – 237, Потуторові – 309, Рохманові – 730, Соснівці – 500, Суражі – 471, Тилявці – 630, Шумбарі – 663, у Шумську – 4867.

Крім того, в. о. старост вчиняли нотаріальні дії – у Брикові, Онишківцях, Рохманові, Шумбарі. Також видано майже 700 актів обстежень.

Для кожного населеного пункту був запланований конкретний обсяг робіт. Для цього довелося попрацювати над прийняттям важливих рішень - і на сесіях міської ради, і на засіданнях виконкому. До слова, на підписі у міського голови Володимира Плетюка уже 500 рішення. Якщо порівнювати у розрізі району, це більше, ніж достатньо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь