Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання методичного об’єднання вчителів-словесників

Дата: 25.01.2017 16:49
Кількість переглядів: 941

25 січня 2017 року відбулося засідання методичного об’єднання вчителів-словесників на тему «Розширюємо методичну палітру вчителя. Яким має бути сучасний урок української мови та літератури?».

 Методист методичного кабінету Шумської міської ради Бойчук Людмила Андріївна підбила підсумки проведення філологічних випробувань – олімпіади з української мови та літератури, конкурсів імені Петра Яцика і Тараса Шевченка. У доповіді проаналізувала рівень спроможності виконання учнями різних видів завдань, типові помилки, допущені учасниками, указала на шляхи вдосконалення рівня підготовки учнів, зокрема: використання інтернет-ресурсів, методичних рекомендацій до написання творів-роздумів у форматі ЗНО.

Романюк О. Л., учитель української мови та літератури Андрушівського НВК у своєму виступі привернула увагу до критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів з різних видів мовленнєвої діяльності, види аналізу сучасного уроку.

Ткачук Л. М., учитель Шумського ліцею, охарактеризувала особливості тесту ЗНО 2017 року з української мови та літератури, порекомендувала посібники та інтернет-ресурси, призначені для якісної підготовки школярів до ЗНО.

Цікавим та пізнавальним було представлення власного досвіду роботи учителем Стіжоцького НВК Тимощуком С. М. з теми «Естетичне виховання на уроках словесності засобами інтерактивних та ігрових технологій».

Педагогічний тренінг «Мій шлях до майстерності», підготовлений Щур Л. З., учителем Бриківського НВК, пройшов невимушено й легко. Усі учасники були активними та креативними.

Використані під час методоб’єднання форми роботи допомагають словесникам вирішувати проблеми сучасного уроку, розширюють професійні знання, переконують, що людське спілкування та взаєморозуміння – головні чинники професійної діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь