Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Біля ялинки не бешкетуйте, а святкуйте

Дата: 15.12.2016 16:41
Кількість переглядів: 940

Уже в понеділок, на день Святого Миколая, у Шумську запалять вогні новорічної ялинки, яка красуватиметься у центрі міста.

Батьки зможуть приводити діток, щоб позабавлятися біля ялинки, помилуватися її красою. Цьогоріч ми оновили прикраси для новорічної красуні, встановимо біля ялинки святкову композицію – сяючу ялиночку з оленятком.

Велике прохання до усіх шумчан, особливо звертаємося до молоді – не намагайтеся робити шкоду і псувати іграшки на ялинці, нищити ілюмінацію чи сідати на оленятко, викидати сміття, пляшки. Нехай протягом усіх свят необдумані вчинки не псують настрою, а, навпаки, перебування біля ялинки додасть неймовірних відчуттів. 

Бережімо те, що маємо, адже ваша поведінка – це теж обличчя міста, громади. То ж нехай воно буде відповідальним і цивілізованим.

Прохання до батьків та учителів – проведіть з дітьми розмови на дану тематику, застережіть від прикрих кроків та необдуманих вчинків. Адже усе це робиться задля того, щоб гарно і урочисто зустріти усі свята, які нас чекають.

Сподіваємося на ваше розуміння і відповідальне ставлення. А також повідомляємо, що біля міської ялинки буде встановлено камеру відеоспостереження – то ж ведіть себе пристойно.

З надією і найкращими побажаннями веселих свят – Шумська міська рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь