Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

29 вересня 2016 року в Шумському районному центру зайнятості відбувся профінформаційний семінар на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці»

Дата: 29.09.2016 16:31
Кількість переглядів: 828

Фото без опису          29 вересня 2016 року в Шумському районному центру зайнятості відбувся профінформаційний семінар на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці». На семінарі була присутня головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість населення та інших нормативно-правових актів Управління держпраці Тернопільської області Любов Пугач

            Під час заходу присутніх ознайомлено з законодавчими засадами та можливостями легального працевлаштування громадян України за кордоном, а також перевагами такого виду трудових відносин. Крім цього, обговорювались й основні характеристики трудової міграції, причини її виникнення та негативні наслідки для сім’ї, особистості, суспільства в цілому.

            Захід пройшов у форматі живого спілкування та дискусії, що дало можливість охочим отримати ґрунтовні й вичерпні відповіді на різнопланові запитання. Присутні ділилися своїм як позитивним, так і негативним досвідом роботи за кордоном, адже серед них були такі, що вже працювали в Польщі, Італії та Німеччині.

            Працівник Управління держпраці надала роз’яснення  та консультації щодо застосування норм чинного законодавства про працю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь