Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Щоб і діти хотіли вчитися, а вчителі уміли працювати по-новому

Дата: 26.08.2016 16:24
Кількість переглядів: 727

Фото без опису

Підвищити якість сучасної освіти має на меті реформа галузі, а запропоновані новації, особливо, для молодшої школи, уже викликали жваве обговорення і в суспільстві, і серед самих педагогів. А якщо все це треба робити в умовах формування та розвитку об`єднаної територіальної громади, то які орієнтири краще обрати? Все це стало темою колегії відділу освіти, молоді та спорту міської ради. А для того, щоб робота була успішною і корисноїю – учасників колегії перед її початком благословив о. Миколай (УПЦ КП м. Шумськ), подарував педагогам іконки та, разом з ними, помолився за вдалий початок навчального року, побажавши вчителям терпіння, розуміння та вміння навчити наших дітей і премудростям наук, і виховати в них кращі моральні якості.

Фото без опису

Саме на цих моментах акцентувала увагу  начальник відділу Любов Дмитрук, а її заступник Людмила Попова вела мову про нову українську школу та оновлення змісту освіти.

Фото без опису

Якою планують бачити початкову освіту умовах особистісно-орієнтованої парадигми розповіла  Ірина Легусь,  завідуюча Потуторівською ЗОШ І ст. На сьогодні важливо не лише те, як передати учням якісні, хороші знання, а й виховати їх справжніми патріотами  - тему військово-патріотичного виховання дітей і молоді в школі на сучасних героїчних прикладах розкрив методист відділу Роман Лотоцький, а вчитель історії і правознавства Шумського ліцею Лариса Приймич наголосила на важливості  історичної освіти в умовах реформування української школи.

Фото без опису

Обговоривши важливі питання учасники колегії підбили підсумки та прийняли відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь