Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

У Шумській ОТГ відбулось перше засідання робочої групи з покращення послуги ТПВ в населених пунктах громади

Дата: 20.07.2018 15:05
Кількість переглядів: 1791

20 липня 2018 року в залі засідань міської ради відбулось перше засідання робочої групи з покращення послуги по збору та вивозу ТПП на території громади. Було обговорено поточну ситуацію з ТПВ у Шумській ОТГ та визначено основні проблеми впровадження послуги.

План удосконалення послуг поводження з відходами в Шумській ОТГ буде спрямований на створення ефективної системи управління твердими побутовими відходами шляхом їх скорочення і переробки, захисту навколишнього середовища, досягнення фінансової стабільності надання послуги та активне залучення громадськості. 
У 2018 році для Шумської ОТГ заплановано придбання нового сміттєвоза (за рахунок коштів інфраструктурної субвенції) та індивідуальних сміттєвих баків для господарств (з метою запровадження сортування сміття – кошти програми "DOBRE"). Окрім того, відбудеться облаштування майданчиків для сортування сміття. У планах також створення та удосконалення місцевої нормативно-правової бази щодо надання послуг поводження з ТПВ; підвищення екологічної свідомості, обізнаності населення та залучення громадян до удосконалення послуги поводження з ТПВ та запровадження роздільного збирання сміття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь