Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

39 сесія сьомого скликання відбулась 16 липня у залі засідань міської ради

Дата: 20.07.2018 13:56
Кількість переглядів: 1342

Фото без описуСесія Шумської міської ради розпочалася з інформації Василя Габора, помічника народного депутата України Михайла Головка, який озвучив рішення з’їзду ВО «Свобода», що відбувся 14 липня про відкликання, за народною ініціативою, депутата міськради  і запевнив, що уже в наступному сесійному засіданні візьме участь новий депутат-«свободівець».
Першим розглянули питання про внесення змін до міського бюджету на 2018 рік, про що доповідала начальник фінуправління міської ради Галина Кирея. Міський голова Володимир Плетюк поінформував, що виконання бюджету є – 105,13%, це тішить, але не радує те, що ця цифра менша проти минулорічної, у 140%. Причина такого явища – це те, що видатки ростуть швидше, а ніж доходи, хоча й вони мають тенденцію до зростання.
Фото без описуТому кошти від перевиконання спрямували на найнагальніші потреби. А це – співфінансування за закупівлі меблів, дидактичного матеріалу, техніки для перших класів – у рамках реалізації концепції «Нової української школи», створення інклюзивно-ресурсного центру, який діятиме у гуртожитку Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, ремонт комунальних доріг, хоча сума доволі мізерна, співвфінансування по Залісцівському НВК. Також 1 млн 700 тис. грн. передбачено на фінансування первинної ланки медицини громади, оскільки мають надію, що її фінансування Національною службою здоров’я розпочнеться з 1 жовтня поточного року. Наразі кошти на первинку були закладені лише на І півріччя, а вказана сума, яку додають – це не власні доходи, а Фото без описудержавна субвенція. Передбачені кошти у сумі 16 тис. грн на заходи по ліквідації африканської чуми у селах Стіжок та Антонівці та інше.
На сесії депутати затвердили положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Шумської міської ради – стосуватиметься воно нових керівників, яких будуть обирати на конкурсній основі. Тих, хто уже призначений і  працює – ні. Така вимога законодавства; також розглянули питання про конкурсний відбір на посади директора та педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» та про врегулювання земельних відносин на території міської ради.

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь