Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

Дата: 16.07.2018 15:53
Кількість переглядів: 638

Фото без опису30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Він має на меті підвищити поінформованість громадськості про цю глобальну проблему і привернути увагу до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохотити людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

Проблема торгівлі людьми залишається болісною і для України. Складна економічна ситуація в країні, високий рівень безробіття та правова необізнаність громадян є основними умовами, що сприяють цьому явищу.

16.07.2018 року з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми у сесійному залі Шумської міської ради, психологом Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шумської міської ради Фото без описуШишковською Т.Л. спільно з головним спеціалістом Служби у справах дітей Шумської РДА Ковальчук І.І. проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з спеціалістами міської ради, в.о.старостів Шумської ОТГ щодо поінформованості про протидію торгівлі людьми,  запобігання потрапляння у групи ризику.

Також в ході зустрічі були висвітлені основні аспекти законодавства, що стосується торгівлі людьми та види підтримки і допомоги постраждалим. Торгівля людьми є однією з галузей кримінального бізнесу, що розвивається найбільш стрімкими темпами в світі.

На сьогоднішній день, постраждалих від торгівлі людьми на території Шумської ОТГ – не зареєстровано.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь