Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Урочиста 38 позачергова сесія сьомого скликання  відбулася 21 червня 2018 року у Шумській громаді в оновленому залі засідань.

Дата: 22.06.2018 16:09
Кількість переглядів: 790

Фото без опису

Урочиста 38 позачергова сесія сьомого скликання  відбулася 21 червня 2018 року у Шумській громаді в оновленому залі засідань. Облаштувати та модернізувати приміщення, яке слугуватиме для проведення сесій, конференцій та різноманітних заходів для забезпечення діяльності громади стало можливим за підтримки програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

На урочистості з нагоди відкриття прибув директор програми USAID DOBRE Беррі Рід, регіональні менеджери  та експерти Дмитро Коваль, Олег Процик, Віталій Чумак та Михайло Цьомик,

стрости сіл громади, преса.

 

Фото без описуЦікавим сюрпризом для всіх присутніх став візит дітей під керівництвом Наталії Фаюри. «Вулик ідей від шумських дітей»- під таким гаслом прозвучали побажання та  пропозиції від підростаючого покоління. За процвітаючу, успішну, багату, прихильну до дітей та молоді громаду проголосували всі діти та запрошені гості. На згадку свої голоси підтвердили  кольоровими відбитками долонь.

Далі згідно порядку денного відбулося засідання сесії, на якому розглянули важливі  питання внесення змін до міського бюджету, про встановлення ставок податків на 2019 рік.  Повторний розгляд рішення сесії №1966 від 05.06.2018 року не набрав потрібної кількості голосів для подолання вето і дія рішення залишилась зупиненою. Також на сесію завітали депутати Тернопільської обласної ради  та помічник народного депутата України В.І.Габор.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь