Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Дата: 19.06.2018 15:35
Кількість переглядів: 969

Фото без опису19 червня 2018 року відбулося засідання колегії відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради  з порядком денним:

1. Про підсумки вивчення стану управлінської діяльності керівників закладів загальної середньої освіти з питань закінчення 2017/2018н.р., проведення державної підсумкової атестації учнів у закладах загальної середньої освіти.

2. Про результати впровадження пілотного проекту з реалізації Нового державного стандарту початкової освіти у Шумській ЗОШ І-ІІІст. №1.

3. Про підсумки впровадження новітніх технологій як інноваційного ресурсу удосконалення методичної роботи. 

4. Про результативність роботи з інтелектуально обдарованими дітьми та учнівською молоддю.

5. Про виконання рішень колегій:

          - від 27.12.2016 №1 «Про виконання законодавчих та нормативних актів про освіту дирекцією та педагогічним колективом Обицького навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»                                                                                         

- від 17.01.2017 №2 «Про виконання законодавчих та нормативних актів про освіту дирекцією та педагогічним колективом Кордишівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»;

- від 25.04.2017 року №1 «Про стан виконання Примірної інструкції з діловодства у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом МОНмолодьспорт України від 01.10.12 № 1059»;

- від 25.04.2017 року №2 «Про виконання Положення про індивідуальну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 12.01.2016 №8»;  

- від 25.04.2017 року №3 «Про організацію впровадження інклюзивного навчання у загальноосвітніх закладах у 2017/2018 н.р.».

6. Організаційні питання.

 

По закінченню колегії начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Любов Дмитрук з керівниками закладів освіти провела виробничу нараду з питань підготовки освітянських установ до нового навчального року, проведення ремонтних робіт, дотримання вимог чинного законодавства з охорони праці, техніки безпеки та пожежної безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь