Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Громадські обговорення Стратегії розвитку Шумської ОТГ

Дата: 30.03.2018 08:57
Кількість переглядів: 1221

Фото без описуЗ 30 березня по 25 квітня 2018 року відповідно до розпорядження міського голови від 27 березня 2018 року № 55 «Про проведення громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Шумської об’єднаної територіальної громади» проводяться громадські обговорення стратегічних та операційних цілей розвитку Шумської громади до 2025 року.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проекту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні заходи  виконання Стратегії розвитку.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічних напрямів та цілей, що визначені у Документі (завантажити). Тому, розміщуємо основну інформацію у нас на сайті: (https://shumska-gromada.gov.ua/). Крім цього, текст можна отримати у Шумській міській раді (відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій) та в адміністративних будинках старост населених пунктів громади. Просимо Вас до 25 квітня 2018 року на електронну адресу shumsk_rada@bigmir.net надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно Додатку (завантажити). Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках населених пунктів громади, Шумському ЦНАПі та у Шумській міській раді (відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій каб. № 214).

Додатково будуть проводитися громадські обговорення в с. Сураж, с. Тилявка, с. Шумбар та м. Шумськ, про точну дату, місце та час інформація буде розміщена пізніше. Контактною особою по питаннях громадських обговорень проекту Стратегії розвитку Шумської ОТГ являється начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Ігор Ткачук.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою у єдиний документ, та передані на розгляд  сесії міської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу відбувалась за участю представників адміністративних одиниць, які увійшли до складу Шумської об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та органів місцевого самоврядування за експертної підтримки експертів проекту «DOBRE» Ігоря Каспрука та Гжегожа Дзіарскі.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Шумська громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь