Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Сюди прийшли люди віри, які твердо переконані, що молитва полине до Бога

Дата: 15.08.2016 15:27
Кількість переглядів: 1277

Саме такі слова сказав нині киянин, а в минулому – житель Маріуполя, який, разом з дружиною, уродженкою села Андрушівки завітали у неділю на шумський стадіон, щоб взяти участь у спільній міжконфесійній молитві до Бога.

Сильний дощ не дозволив вчасно розпочати захід, але люди не розходилися, і понад годину чекали, сподіваючись, що все-таки розпогодиться.

Дощ і справді припинився, а коли об’єднаний хор шумських церков – Київського патріархату та християн віри Євангельської – виконував «Вірую», над містом засяяло сонце.

Кожне слово глибоко проникало у душі усіх, хто завітав того дня на стадіон, а людей зібралося чимало.  

Хоча часто люди відчувають себе всесильними  і думають, що тільки від них залежить майбутнє життя, варто пам’ятати, що усі ми ходимо під Богом, і лише спільно звертаючись до Нього, просячи  миру, злагоди і достатку, можна побудувати нашу державу сильною і заможною.

Саме такою була тема виступу Шумського міського голови Володимира Плетюка, який завітав на спільну молитву, щоб, разом з шумчанами, взяти участь у чудовому християнському святі. Адже майбутнє міста, усієї об’єднаної громади є тим, заради чого триває велика робота. І дуже важливо тут діяти спільно – і владі, і простим громадянам, і віруючим різних конфесій.

Шумчани та гості щиро сприймали проповіді о.Миколая (УПЦ КП), о.Тараса (УГКЦ), проповідників церкви ХВЄ – і місцевих, і тих, які прибули з сусідніх районів та областей, спеціаліста відділу освіти міської ради Марії Фесюк. А темою свята були родинні стосунки, те, якою має бути модель справжньої християнської сім’ї, адже коли у родинні сповідують правильні моральні цінності та виконують Слово Боже, її молитви до Господа будуть почуті і Божа благодать зійде на кожну оселю, місто, село, на нашу Україну.

До самого вечора на стадіоні лунали Слово Боже та духовні пісні, а малеча безкоштовно могла насолодитися грою на надувних гірках та посмакувати солодкою ватою. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь