Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Грали у футбол та говорили про розвиток громади

Дата: 23.10.2017 15:18
Кількість переглядів: 1505

Фото без опису

У неділю Шумська міська рада, спільно з представниками проекту «DOBRE» організувала футбольні змагання, у яких взяли участь команди міської ради, підприємців та аграріїв.

Цей захід мав на меті не просто провести час із користю для здоров’я на новому спортивному майданчику зі штучним покриттям, а й поспілкуватися, порозмовляти, обговорити проблеми громади, висловити своє бачення розвитку Шумської ОТГ – саме до цього закликав, відкриваючи футбольний турнір, міський голова Володимир Плетюк.

 

 

Фото без описуЩо примітно, на даний захід завітав керівник програми «DOBRE» зі США Беррі Рід, а також регіональні менеджері Дмитро Коваль та Олег Процик,  експерт ГО "Західно-український ресурсний центр" Дмитро Якимець.

А щоб спілкування не було «холодним», адже надворі значно понизилася температура, міська рада пригощала усіх охочих гарячим чаєм та гречаною кашею із польової кухні.

Міжнародні представники дали сигнал шумській громаді про те, що мають намір працювати з нами й надалі.

Нагадаємо, що зараз Шумська міська рада втілює за кошти програми проект – реконструкція частини кінотеатру «Мир» під зал засідань. У наступного році тут заплановано добудова сцени та ремонт залу – щоб усе приміщення набрало сучасного вигляду і стало повноцінним Будинком громади, який об’єднає її жителів навколо вирішення актуальних питань життєдіяльності Шумської ОТГ – для цього уже працюють над тим, як залучити для такий цілей інвесторів.

На черзі проекти в молодіжній сфері та економіці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь