Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Щоб надзвичайні ситуації не застали зненацька, на боротьбу з ними депутати міської ради виділили кошти 

Дата: 05.10.2016 15:10
Кількість переглядів: 1053

На сесії міської ради першопочатково депутати розглянули питання про затвердження  положення та порядку використання коштів матеріального резерву. Наразі на такі цілі виділили з бюджету громади 100 тис. грн. В епіцентрі уваги – пожежа на торфовищах на території колишньої Іловицької сільради, яка увійшла до складу громади, тому дбати про добробут її громадян – питання важливе. На гасіння пожежі було залучено значні матеріальні ресурси, працювали екіпажі з інших районів області, потрібно було закуповувати пальне та харчувати людей, які прибули на підмогу.
Крім того, попереду нас чекає зима, можливі снігові замети, тому для розчищення доріг необхідні будуть ресурси. Наразі депутати зупинилися на такій сумі, але, при потребі, її можуть коригувати, бо від стихійних лих та надзвичайних ситуацій ніхто не застрахований. Дай Бог, щоб цього не сталося, але краще бути наперед готовим, ніж зустрітися з проблемою голіруч.
Розглянули депутати й інші важливі питання, зокрема, про затвердження програми «Організації та проведення у 2016 році громадських робі для безробітних Шумської міської ради». Для прикладу, невдовзі розпочнеться опалювальний сезон, тому люди масово почали звертатися в управління соціального населення з тим, щоб оформити субсидії, дізнатися про пільги. Щоб уникнути черги та скупчення відвідувачів, на умовах співфінансування, виділено кошти на утримання додаткових робочих місць на піковий період.
Також на сесії уточнили показники бюджету міськради.
Міський голова Володимир Плетюк подякував депутатам за оперативну і злагоджену роботу, адже сесія була позачерговою. Але депутати з розумінням поставилися до цього, бо від прийнятих рішень залежить ефективне функціонування всієї громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь