Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів Шумської ОТГ  із міським головою В.Є. Плетюком

Дата: 18.12.2017 14:01
Кількість переглядів: 1084

Фото без опису

15 грудня  відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів Шумської ОТГ  із міським головою В.Є. Плетюком .

Володимир Євгенович поділився  міркуваннями про розвиток Шумської громади, розповів про здобутки та проблеми громади у 2017 році. Лідери учнівського самоврядування ставили міському голові запитання та отримали на них вичерпні відповіді. Дітей цікавили питання не тільки поповнення матеріальної бази та ремонту шкіл, будівництва спортивних майданчиків,  але й ремонт доріг в селах, закриття малокомплектних шкіл, освітлення вулиць.   Володимир Євгенович запросив учнів взяти участь у наступному засіданні сесії міської ради,  а також до участі у міжнародних проектах. 

Фото без описуСтуденти юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету провели  з лідерами учнівського самоврядування  шкіл інтерактивне заняття "Права дитини та людини. Як захистити свої права".  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь